Visie

Mijn ambitie en passie voor samenwerken in de bouw zijn de drijfveer van mijn werk als architect.

Als eerste zal ik mij voorstellen. Ik ben Barbara de Bouwer, architect van licht, lucht en ruimte. Mijn hart ligt bij de opdrachten waar ik voor de gebruiker een prettige en aangename leef- en werkomgeving als een beleving kan creëren als architect. 

Totaalconcept 

3B Architecten is een architectenbureau dat totaalconcepten ontwerpt voor opdrachtgevers. Dit kan gewaarborgd worden door samenwerken met diverse architecten, aannemers en bouwkundige adviseurs. Per project wordt een projectteam samengesteld, waardoor elk project de juiste kwaliteit van disciplines heeft.

Het bedrijf in architectuur heeft de mogelijkheid om grote en kleine opdrachten te kunnen aannemen. Het team verandert regelmatig van samenstelling door de type uitdagingen per project.

Verrijking van het ontwerp door divers team, van architecten, constructeur en bouwkostendeskundige is de meerwaarde van de samenwerking. Aangevuld met adviseurs van producten en materialen, zodat de kwaliteit van het ontwerp geborgd is.  De ontwerpen zijn gebaseerd op een concept. Dit concept wordt door middel van moodboards weergegeven. Met het team van professionals wordt het concept verder uitgewerkt. Daardoor is continuïteit van de werkzaamheden in dezelfde ontwerpgedachten. 

Samenwerken met professionals 

Mijn ambitie en passie voor samenwerken in de bouw zijn de drijfveer van mijn werk als architect.

De bedrijfsstructuur is opgezet voor samenwerken met professionals. Deze succesvolle strategie zorgt ervoor dat per ontwerpopdracht een uitgebalanceerd ontwerpteam aan het project werkzaam is. Door goede relaties binnen de samenwerking van de netwerkomgeving kan ik de regie houden op mijn projecten.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met mij op via e-mail of telefoon.