Revit cursus

Revit kennis
Naast bouwkundige kennis is een basis en gevorderden cursus Revit is noodzakelijk om juist te modelleren. In Revit worden de bouwobjecten gemodelleerd, modelleer het model zoals ook gebouwd wordt.

De benaming van deze objecten zijn belangrijk om het model op kwaliteit te kunnen controleren en voor de uitwisseling met andere disciplines in het BIM projectteam. Het standaardiseren van deze benamingen zorgt voor heldere communicatie bij de uitwisseling en samenwerking.

Revit cursus basis

4-daagse cursus waarin de basis wordt uitgelegd om met Revit bouwkundige gebouwen te kunnen modelleren. Revit is software speciaal voor BIM ontwikkeld. Na de cursus ben je instaat om een project op te zetten en deze te kunnen afdrukken en te delen met je projectteam.

BIM-software geeft het ontwerp weer als een serie intelligente objecten en elementen zoals wanden, balken, tabellen en plattegronden met de bijbehorende informatie.

Revit project ondersteuning

Heb je een project gestart in Revit en daarbij heb je ondersteuning nodig. Neem dan contact op met 4BIM advies om de behoefte van ondersteuning te bespreken. We vinden altijd een oplossing.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met mij op via e-mail of telefoon.